Ikväll Musikquiz och imorgon Martinez

Vi har ett spännande veckoslut att vänta. Ikväll kör vi en repris på de senaste veckornas succé nämligen; Musikquiz. Patrik E är det som är quizledare och underhållare och vi kommer som vanligt att utse två vinnare innan kvällen är över.

Imorgon har vi återigen nöjet att hälsa er välkomna till en härlig danskväll på logen tillsammans med Martinez. Egentligen skulle vi ha haft Expanders på besök, men tidigare i veckan fick vi det tråkiga beskedet att de var tvungna att ställa in. Tack och lov kunde Martinez komma till oss istället och det är vi otroligt tacksamma och glada över.

Imorgon kommer vi att erbjuda en fräsch tacotallrik som dansmeny, pris 145,-

Vi fortsätter att ha restaurangen öppen varje dag kl. 12-20. Vi hälsar er varmt välkoma!

En kanonhelg på ingång

Idag startar vår danshelg med att Donnez räknar in kl 20.00. Ifall ni vill starta kvällen med lite mat i vår restaurang erbjuder vi en danssupé i form av Camparfat, en fin ryggbiff med rödvinsås och bearnaise med lite pommes och grönt.

Imorgon fortsätter vi med att Martinez gästar oss, även då kl. 20.00. Som danssupé erbjuder vi då Surf ´n turf, serveras med klyftpotatis.

Varmt välkomna till en härlig dansweekend i Höga Kusten!

Vi erbjuder Surf n turf som danssupé inför lördagens dans med Martinez

Idag är det Holidays som räknar in kl. 20

Ikväll får vi besök av ett härligt gäng från Åmål, nämligen inga mindre än Holidays. De har besökt oss förut och vi är så glada att de kommer tillbaka.

I restaurangen erbjuder vi som vanligt en danssupé, och idag är det en Ungsbakad rostas med rostad potatis, som serveras tillsammans med ett konjakssmör och lite grönt.

Det ser ut att bli en fantastisk kväll och vi hälsar er alla varmt välkomna!

Vi dansar in helgen tillsammans med Bob Stevens

Imorgon fredag hälsar vi Bob Stevens välkomna till Kustladan. Det var ett tag sedan de besökte oss och vi är så glada att de vill komma igen.

Som kvällens dansspecial erbjuder vi Steak Sandwich där tillsammans med pommes och tillbehör till det, och det till endast 145,-, en perfekt AW eller BD(Before Dance). Vill man njuta av kvällens drink kommer man även kunna att göra det.

För den som vill passa på att ha en liten dansweekend erbjuder vi boende i våra enkla stugor och tillsammans med dansbiljett betalar man då endast 520 kr.

Boka gärna bord i restaurangen, på telefon -0613-13064 eller 0706036906.

Vi ses!

Kvällens erbjudande – Steak Sandwich

På fredag välkomnar vi Ankies till premiären

På fredag är det äntligen dags, och som vi har längtat! Ska bli så roligt att få träffa er alla igen. Ankies är ett för oss nytt band och det ska bli så spännande att höra. Denna fredag kommer vi erbjuda en riktig trevlig premiärmeny bestående av vårt välrenommerade Camparfat. För den som inte besökt oss tidigare är det en Ryggbiff med en mustig rödvinssås tillsammans med en mjuk bearnaiseås. Detta serveras med pommes frites och lite grönt.

Vi har varje fredag en specialdrink som vi erbjuder, såklart finns både med alkoholfri variant som med alkohol. Dansen startar kl. 20 och håller på till 24, restaurangen håller öppet från 12 på dagen till kl. 20, medan serveringen har öppet till kl. 8 på morgonen till kl. 01.00.

Varmt välkomna, nu sparkar vi igång sommaren!

Nu är det nära till premiären

Det börjar närma sig öppning av både restaurang och dansloge och vi jobbar på för att vi ska välkomna er alla till en härlig sommar hos oss.

Vi kommer att öppna restaurangen på Morsdag även i år, och det gör vi med ett specialerbjudande av två eller tre rätter. Vi öppnar köket kl. 12 och vi rekommenderar att boka bord i förväg.

Ni som varit uppmärksamma ser att vi ändrat lite i programmet. Engdahls bestämdes sig för att Kustladan låg för långt norrut för deras rutt, så vi fick två alternativ; endera skjuta vår premiär, eller att testa ett för oss nytt band. Vi valde det senare alternativet, det kändes så mycket roligare. Vi är därför superglada att få starta danssommaren den 2 juni med ANKIES. Det är inte så vanligt med kvinnliga vokalister i banden så vi tror inte ni kommer att bli besvikna, det kommer att bli en bra premiärkväll, snarare som att man absolut inte vill missa den!

SÅ, håll utkik här på vår hemsida för uppdateringar och vi ser fram emot att träffar er alla igen!

Ulrica o co

Dansprogram för sommaren 2023

Nu har vi uppdaterat vårt program för danssommaren 2023. Det är en väldigt stark uppställning och det är helt klart så att man börjar att längta. Engdahls får även i år ta kommandot över stafettpinnen genom att sparka upp dörrarna på logen den 2 juni. Bandet har startat även tidigare somrar och de har aldrig gjort någon besviken. Deras dialekt till trots och att man nästan inte förstår vad de säger, men när de väl står på scenen ger de allt och det gör att vi kan garantera en säsongspremiär som man inte vill missa. Självklart säger vi det med glimten i ögat, vi är både glada och ödmjuka att vi har ett så brett program och band som kommer från hela vårt avlånga land för att vi ska kunna erbjuda danskvällar av högsta klass.

Vi kommer under våren att jobba på detaljerna för att tillsammans med er göra de festligaste dansfredagarna i Höga kusten och det är bara att börja ladda för en kanonsommar på Kustladan.

”Ett litet steg för människan, men ett stort steg för mänskligheten.”

Nja, riktigt på den nivån kanske det inte är. Men ändå, det händer saker i dansvärlden även om det kan tyckas att på Kustladan så har vi lite vinterdvala. Det kommer inte att innebära några större förändringar annat än att man numera har tagit bort lagen om att ansöka om dans. Med det så börjar det ändå närma sig presentation av sommarens program hos oss på Kustladan. I somras så var det lite på försök, hur skulle sommaren bli efter år av pandemi och restriktioner men det kändes fantastiskt roligt att få känna pulsen på Kustladan igen. Vi ser nu fram emot en ny sommar med både band som varit hos oss i många år och lite nya band som vi inte haft sedan tidigare. De sista pusselbitarna håller på att sättas, så håll utkik så kommer vi inom kort att presentera vad som händer hos oss i sommar!

Vill ni läsa om regeringens beslut så finns det här;

Härlig danskväll från förra sommaren

Sommarfinal med Blender

På fredag den 26 augusti är det sommarfinal på Kustladan. Det känns sorgligt som tusan eftersom det har varit en sådan fantastisk stämning, alla glada människor vi mött och hela stället har verkligen levt upp efter dessa år av dvala och restriktioner. Vi vill därför avsluta denna sommar på mesta möjliga sätt och det tänker vi göra genom massor av roliga inslag. Det här är bland annat vad som väntar under kvällen;

  • Blender spelar upp till dans kl. 20-24
  • Patrik Eriksson underhåller i restaurangen från kl. 18.00-20.00 samt i pausen.
  • Matilda ger tips och trix mellan kl. 19-20, allt för den perfekta danskvällen. Matilda är en rutinerad dansare och med ett besök en timme tidigare än Blender entrar scenen kan hon visa steg, grepp och saker att tänka på i både klassisk fox och bugg.
  • Dragning på de stämpelkort som lämnats in under sommaren där man genom att ha besökt oss 5 gånger erhåller en chans att vinna i vår utlottning. Har man besökt oss 10 gånger har man två chanser. Priser är ett presentkort på 3000 kr på resa, ett säsongskort på dans och lite andra priser. Dragning sker efter pausen denna kväll.
  • Särskilda erbjudanden i restaurangen och i baren.

Ja, det kommer att bli en härligt kväll helt enkelt så se till att boka bord i restaurangen och planera denna avslutningskväll på Kustladan. Vi hälsar er alla varmt välkomna!

Dans till Jannez den 19/8

Imorgon fredag är det dags för Jannez att inta scenen uppe på logen, ett populärt band som besökt oss väldigt många gånger och det ska bli så fantastiskt kul att hälsa dem välkomna igen! Det är nu endast imorgon och en gång till denna sommar innan årets danssommar är över. Det känns både vemodigt, men också en stor känsla av tacksamhet. En tacksamhet för att vi återigen har kunnat arrangera dans igen, efter år av osäkerhet. En tacksamhet för alla ni som kommit till oss för att dansa, att ha kul och att umgås. Och självklart en stor tacksamhet till alla band som fortsätter att glädja oss alla, genom att ge av sin spelglädje och att de faktiskt åker hit upp till oss. De flesta av banden som besök oss har utgångspunkt lång söderut så vi är glada att vi kan erbjuda ett sådant varierat program.

Vi ska nu summera denna säsong, men redan nu har vi börjat spåna på ett program för nästa år. Vi blir jätteglada för alla tips och idéer som ni bidrar med, och har ni favoritband som ni absolut vill dansa till på Kustladan så säg till nu, så ska vi se vad vi kan få ihop.

Imorgon kommer vi såklart att erbjuda en danssupe i vanlig ordning och denna vecka erbjuder köket; ;

Ryggbiff med krämig gorgonzolasås och pommes frites, 135,-.

Vi hälsar er alla varmt välkomna till en härlig fredag på Kustladan!