FJK firar 40 år

På torsdag den 8 juli har vi den stora äran att ta emot FJK på logen igen. De har haft många bejublade spelningar på logen tidigare och vi har väntat på att få ta emot dem här i flera år. Ifjol satte pandemin stopp för det, men i år kände vi att det inte fanns som något som skulle kunna stoppa. Det blir en unik spelning på flera sätt. Dels att det är ett begränsat antal biljetter som släppts, dock så har kunnat ta in även de som stått på reservlistan. SÅ, ni som anmält ert intresse, hör av er genast till oss så att vi har kolla på alla biljetter. Det kommer att bli anvisade platser enligt gällande restriktioner och vi ska se till så att det kommer att kännas helt säkert.

Vi har några få biljetter kvar som vi kan släppa så om ni känner att ni inte vill missa detta, hör av er till 0613-13064 eller via mejl: info@kustladan.se. Till dess, in och lyssna:

Vi öppnar restaurangen i helgen

Denna helg har vi premiär med morsdagserbjudande både lördag och söndag. Under fliken meny kan ni se vårt erbjudande, och det är detta vi kommer att erbjuda under helgen. Alternativ för barn finns.

Med tanke på dessa tider behöver vi ta hänsyn till rådande rekommendationer. Boka därför gärna bord, endera genom att ringa på 070-603 69 06 eller genom att skicka på länken på hemsidan.

Vi hälsar er varmt välkomna!

Kan vara roligaste sommarjobbet i sommar…

…och du kan vara den vi söker. Just nu behöver vi stärka upp vårt kök och söker därför en passionerad och kreativ kock som gillar när det händer mycket och att få vara en del av ett team. Våra ledord är kvalité, lokalt och genuint och vi tror att det är något som även du värdesätter. Tycker du detta låter spännande, tveka inte att höra av dig utan skicka in din ansökan på direkten. Tipsa även gärna någon du känner som du tror kan passa in.

 Mejla till; info@kustladan.se

eller ring

Tel: 070-603 69 06

 

Vi har en härlig tid framför oss

Det har varit en utmanande tid på många sätt. Vi har fått gjort stora förändringar i våra liv, vissa saker oändligt svåra och den pandemi som lamslagit en hel värld har ritat om kartan på många sätt. Den kommer alldeles säkert att påverka oss för en lång tid framöver dessutom.

Det är svårt att sia om vad som kommer att hända framåt, men vi vill ändå tro och hoppas att vi kommer att kunna göra saker denna sommar som vi inte kunde göra ifjol. Det som fick sättas på vänt. Några av sakerna som det handlar om;

  • Just nu planerar vi därför för en ny danssommar 2021
  • Vi ser fram emot en efterlängtad comeback på logen med FJK
  • Att det är Friluftslivets år detta år med massor av happenings ute i skog och natur

och sist men inte minst….

Att Kustladan firar 70 år som STF vandrarhem

Vi kommer att försöka fira allt detta så mycket som vi bara kan, och som alltid utifrån de förutsättningar vi har att förhålla oss till. Information kommer på webben, via sociala medier under Kustladan i Höga kusten. Ta hand om er så länge!

Sommaren närmar sig sitt slut..

Vi har haft en helt otroligt sommar och många har besökt oss både på campingen, på vandrarhemmet och i restaurangen. Det har fungerat väldigt bra och alla människor har visat stor förståelse för de restriktioner vi har att följa och att man har visat stor hänsyn. Det är imponerande och vi känner en stor tacksamhet till er alla. Det har inneburit utmaningar, det går inte att förneka, men det har ändå fungerat, så stort TACK!

Nu börjar det närma sig skolstart och vi märker att det är betydligt mindre folk i rörelse. Vi kommer därför att ändra våra öppettider från och med måndag den 17 augusti. Vi har då öppet mellan kl. 8-10 och har stängt fram till kl. 17.00.

Restaurangen har öppet mellan kl. 17.00-20 och vi stänger receptionen kl. 21.00. Fredag-söndag denna vecka har vi restaurangen öppen kl. 12-20.

Välkomna!

Premiär för MC-målet

Torsdagar är som perfekta för premiärer. Därför lanserar vi idag MC-målet. Den perfekta avslutningen på en tur med motorcykeln – en god hamburgare på Kustladan. Idag serverar vi Breakfastburger med stekt ägg, bacon lite grönt och pommes. Självklart behöver du inte komma på motorcykel för att ta del av denna delikatess, det räcker att du låter som en när du beställer vid bordet.

Varje torsdag kommer vi att ha en unik variant så h1 Båll utkik på vår hemsida. Vi har ett erbjudande i 3 ben. Man kan välja att bara köra på en burgare, B1, kombinera den med en öl, alkoholfri eller en lokal variant från Kustens bryggeri , B2,eller varför inte ta en övernattning i en enkel stuga i till ett väldigt förmånligt pris, B2.

Varmt välkomna!

Det är många som undrar, frågar och funderar…

Camparfatet – kommer det att komma tillbaka på menyn? Det är otroligt roligt att se att det är så många som saknar denna rätt och som längtat hela vintern efter att få äta denna Kustladan-special. På fredag kommer vi därför att ha Camparfat som veckans #TGIF-erbjudande . Priset är 130 kr och precis som vanligt går det bra att få den som TakeAway.

Önskar ni besöka oss i restaurangen, boka gärna bord. TakeAway går också att förbeställa.

Varmt välkomna!

Glad midsommar

I år är ett år då vi bryter mot långvariga traditioner på löpande band och det är med blandade känslor vi inte kan få fira midsommar på Kustladan på traditionellt vis. I år måste vi göra annorlunda, tänka på att hålla distans och undvika trängsel. Vi har dock öppet i restaurangen och poolen är öppen så med ovan i åtanke kan vi ändå få ta tillvara på en midsommardag som visar sig från sin bästa sida.

I restaurangen erbjuder vi idag en midsommarlunch med de godaste delikatesser som passar att grunda inför att kunna ta tillvara på årets ljusaste natt. Pris är 149 kr och om ni klickar in på meny ser ni vad den innehåller. Den serveras mellan kl. 12-16.

Vi önskar er en riktigt trevlig midsommar!

Imorgon öppnar Kustladans pool

På torsdag denna vecka öppnar äntligen poolen på Kustladan. Den är tempererad och ni löser biljett i receptionen. Från och med torsdag har vi öppet hela dagen i receptionen. Med tanke på rådande läge kommer vi att ha begränsat med människor inne på poolområdet och vi kommer att se till så att det finns utrymme att hålla distans. I övrigt hänvisar vi till de allmänna råden från Folkhälsomyndigheten. Varmt välkomna!

EnglishGermanSwedish