FJK firar 40 år

På torsdag den 8 juli har vi den stora äran att ta emot FJK på logen igen. De har haft många bejublade spelningar på logen tidigare och vi har väntat på att få ta emot dem här i flera år. Ifjol satte pandemin stopp för det, men i år kände vi att det inte fanns som något som skulle kunna stoppa. Det blir en unik spelning på flera sätt. Dels att det är ett begränsat antal biljetter som släppts, dock så har kunnat ta in även de som stått på reservlistan. SÅ, ni som anmält ert intresse, hör av er genast till oss så att vi har kolla på alla biljetter. Det kommer att bli anvisade platser enligt gällande restriktioner och vi ska se till så att det kommer att kännas helt säkert.

Vi har några få biljetter kvar som vi kan släppa så om ni känner att ni inte vill missa detta, hör av er till 0613-13064 eller via mejl: info@kustladan.se. Till dess, in och lyssna:

Lämna en kommentar