Tack för i sommar, alla ni som besökt oss i restaurangen

Tack till alla er som besökt oss i vår restaurang i sommar. Vi är glada att vi har kunnat ha öppet ungefär som vanligt och det har känts tryggt och säkert med hur ni alla visat hänsyn till andra, sett ur perspektivet med restriktioner från FHM. Det enda vi har saknat är att det för andra sommaren i rad inte kunde arrangeras dans på logen och det är naturligvis jättetråkigt.
Vi ska nu jobba för att förbereda för nästa sommar och då hoppas, hoppas vi på att det återigen ska få bli liv på logen på fredagar. Vi kommer att ladda för att få köra igång dans igen och lovar att hålla er uppdaterade.

Fram till dess hoppas vi att ni får en fantastisk höst, vinter och vår och laddar för en sommar som kommer att bli något alldeles utöver det vanliga. Nästa sommar, var redo!

Engdahls på Kustladan

Lämna en kommentar