Ikväll Musikquiz och imorgon Martinez

Vi har ett spännande veckoslut att vänta. Ikväll kör vi en repris på de senaste veckornas succé nämligen; Musikquiz. Patrik E är det som är quizledare och underhållare och vi kommer som vanligt att utse två vinnare innan kvällen är över.

Imorgon har vi återigen nöjet att hälsa er välkomna till en härlig danskväll på logen tillsammans med Martinez. Egentligen skulle vi ha haft Expanders på besök, men tidigare i veckan fick vi det tråkiga beskedet att de var tvungna att ställa in. Tack och lov kunde Martinez komma till oss istället och det är vi otroligt tacksamma och glada över.

Imorgon kommer vi att erbjuda en fräsch tacotallrik som dansmeny, pris 145,-

Vi fortsätter att ha restaurangen öppen varje dag kl. 12-20. Vi hälsar er varmt välkoma!

Lämna en kommentar