Nylands Järn gästar oss imorgon

Nylands Järn gästar oss imorgon

Vi har återställt ordningen i restaurangen och vi laddar för morgondagen då inga mindre än Nylands Järn gästar oss. Vi har ett otroligt tryck i restaurangen och det är fantastiskt roligt, ett stort TACK till alla er som besöker oss. Vi har pga detta inte kunnat svara i telefonen i den utsträckning vi önskat så vi rekommenderar att ni skickar ett mejl om ni inte får tag på oss direkt, eller skicka meddelande på Facebook, eller kom in till oss om ni har vägarna förbi.

Tider för morgondagen är följande; Kl 14.00 underhåller Ubbe och delar av Nylands Järn för alla barn. Vi räknar med ca 1 h. SIA bjuder i samband med detta på glass.

Kl 18.00 tänder vi grillen och öppnar till vårt inhägnade område där vi även har fullständiga rättigheter. Till detta område tar vi en entréavgift på 100 kr och det är också arenan för där Nylands Järn kommer att underhålla mellan kl. 20-23. Vi kommer att erbjuda en särskild grillmeny. Unga upp till 14 år går in gratis i vuxens sällskap. Egen dryck medtas ej. Boka gärna bord, eller ta med egen picknick och kom och rocka loss till Nylands Järn. Varmt välkomna!

Lämna en kommentar