Vilken fantastisk vecka vi haft

Vilken fantastisk vecka vi haft

Vi har haft en helt fantastisk och intensiv vecka och vi summerar det hela som; WOW! Det började med en dansweekend med Donnez och Fernandoz. Lördagen med Fernandoz var ett litet test hur det skulle funka med en hel helg och för att vara det så kändes det som en väldigt lyckad helg. Väldigt glada och trevliga besökare hela helgen och ni som var med på detta, återkoppla gärna till mig så jag får lite inputs till nästa års planering.

Donnez besökte oss på fredagen, en fartfylld och festlig kväll.

På onsdagen var det premiär för Nylands Järn på Kustladan. De körde dels en After-pool show för barn och det byttes sedan mot ett lite annat upplägg för att tilltala även en vuxen publik. Vi hade enorm tur med vädret och med ett undantag under eftermiddagen så sken solen på Kustladan och det blev ett fantastiskt gensvar på det killarna i Nylands Järn levererade. Hela inramningen med grillen, publiken och en 3 timmar lång show var toppklass. TACK alla inblandade!

Veckan avrundades med nyutnämnda ”Årets dansband” Streaplers och fredagens spelning blev precis som väntat en succé. Hela kvällen var väldigt lyckad med mycket folk, soligt och fint väder och ett mycket skickligt dansband. Vi ser nu fram emot kommande fredag på logen då vi tar emot killarna i Black Jack. Vi laddar under veckan med att njuta av ett härlig sommarväder! Passa på att njuta!

Lämna en kommentar