Dans till Jannez den 19/8

Imorgon fredag är det dags för Jannez att inta scenen uppe på logen, ett populärt band som besökt oss väldigt många gånger och det ska bli så fantastiskt kul att hälsa dem välkomna igen! Det är nu endast imorgon och en gång till denna sommar innan årets danssommar är över. Det känns både vemodigt, men också en stor känsla av tacksamhet. En tacksamhet för att vi återigen har kunnat arrangera dans igen, efter år av osäkerhet. En tacksamhet för alla ni som kommit till oss för att dansa, att ha kul och att umgås. Och självklart en stor tacksamhet till alla band som fortsätter att glädja oss alla, genom att ge av sin spelglädje och att de faktiskt åker hit upp till oss. De flesta av banden som besök oss har utgångspunkt lång söderut så vi är glada att vi kan erbjuda ett sådant varierat program.

Vi ska nu summera denna säsong, men redan nu har vi börjat spåna på ett program för nästa år. Vi blir jätteglada för alla tips och idéer som ni bidrar med, och har ni favoritband som ni absolut vill dansa till på Kustladan så säg till nu, så ska vi se vad vi kan få ihop.

Imorgon kommer vi såklart att erbjuda en danssupe i vanlig ordning och denna vecka erbjuder köket; ;

Ryggbiff med krämig gorgonzolasås och pommes frites, 135,-.

Vi hälsar er alla varmt välkomna till en härlig fredag på Kustladan!

Lämna en kommentar