Sommarfinal med Blender

På fredag den 26 augusti är det sommarfinal på Kustladan. Det känns sorgligt som tusan eftersom det har varit en sådan fantastisk stämning, alla glada människor vi mött och hela stället har verkligen levt upp efter dessa år av dvala och restriktioner. Vi vill därför avsluta denna sommar på mesta möjliga sätt och det tänker vi göra genom massor av roliga inslag. Det här är bland annat vad som väntar under kvällen;

  • Blender spelar upp till dans kl. 20-24
  • Patrik Eriksson underhåller i restaurangen från kl. 18.00-20.00 samt i pausen.
  • Matilda ger tips och trix mellan kl. 19-20, allt för den perfekta danskvällen. Matilda är en rutinerad dansare och med ett besök en timme tidigare än Blender entrar scenen kan hon visa steg, grepp och saker att tänka på i både klassisk fox och bugg.
  • Dragning på de stämpelkort som lämnats in under sommaren där man genom att ha besökt oss 5 gånger erhåller en chans att vinna i vår utlottning. Har man besökt oss 10 gånger har man två chanser. Priser är ett presentkort på 3000 kr på resa, ett säsongskort på dans och lite andra priser. Dragning sker efter pausen denna kväll.
  • Särskilda erbjudanden i restaurangen och i baren.

Ja, det kommer att bli en härligt kväll helt enkelt så se till att boka bord i restaurangen och planera denna avslutningskväll på Kustladan. Vi hälsar er alla varmt välkomna!

Lämna en kommentar