Dansprogram för sommaren 2023

Nu har vi uppdaterat vårt program för danssommaren 2023. Det är en väldigt stark uppställning och det är helt klart så att man börjar att längta. Engdahls får även i år ta kommandot över stafettpinnen genom att sparka upp dörrarna på logen den 2 juni. Bandet har startat även tidigare somrar och de har aldrig gjort någon besviken. Deras dialekt till trots och att man nästan inte förstår vad de säger, men när de väl står på scenen ger de allt och det gör att vi kan garantera en säsongspremiär som man inte vill missa. Självklart säger vi det med glimten i ögat, vi är både glada och ödmjuka att vi har ett så brett program och band som kommer från hela vårt avlånga land för att vi ska kunna erbjuda danskvällar av högsta klass.

Vi kommer under våren att jobba på detaljerna för att tillsammans med er göra de festligaste dansfredagarna i Höga kusten och det är bara att börja ladda för en kanonsommar på Kustladan.

Lämna en kommentar