Nu är det nära till premiären

Det börjar närma sig öppning av både restaurang och dansloge och vi jobbar på för att vi ska välkomna er alla till en härlig sommar hos oss.

Vi kommer att öppna restaurangen på Morsdag även i år, och det gör vi med ett specialerbjudande av två eller tre rätter. Vi öppnar köket kl. 12 och vi rekommenderar att boka bord i förväg.

Ni som varit uppmärksamma ser att vi ändrat lite i programmet. Engdahls bestämdes sig för att Kustladan låg för långt norrut för deras rutt, så vi fick två alternativ; endera skjuta vår premiär, eller att testa ett för oss nytt band. Vi valde det senare alternativet, det kändes så mycket roligare. Vi är därför superglada att få starta danssommaren den 2 juni med ANKIES. Det är inte så vanligt med kvinnliga vokalister i banden så vi tror inte ni kommer att bli besvikna, det kommer att bli en bra premiärkväll, snarare som att man absolut inte vill missa den!

SÅ, håll utkik här på vår hemsida för uppdateringar och vi ser fram emot att träffar er alla igen!

Ulrica o co

Lämna en kommentar